– Det är horribelt, säger Amazon Primes expert Jonas Olsson om domarbeslutet.

Arsenal FC

Arsenal har inlett Premier League-säsongen på ett imponerande sätt med två raka segrar.

Under lördagen ställdes serieledarna mot tabelltvåan Brighton på Emirates.

Arsenal inledde starkt och i den 38:e minuten gav Kai Havertz hemmalaget ledningen.

Fyra minuter senare drog Declan Rice på sig ett gult kort för en tackling.

”En av de sämsta besluten jag sett”

Fyra minuter in i andra halvlek var det dags igen.

Brightons Joel Veltman skulle slå en frispark vid egen hörnflagga.

Då petade Arsenalstjärnan på bollen och fick sitt andra gula.

Mittfältaren var precis som resten av laget helt oförstående till varningen.

– Jag tycker det är en av de sämsta besluten jag sett en domare göra i Premier League, säger Jonas Olsson.

I den 58:e minuten stod Joao Pedro för kvitteringen till 1–1 vilket blev slutresultatet.

– Domaren hade stor påverkan på denna match, säger den tidigare Arsenal- och Brightonspelaren Martin Keown till TNT Sports.

Ayari nära att bli hjälte

Den nyblivna landslagsmannen Yasin Ayari har inlett säsongen starkt i Brighton.

Under lördagens match blev han inbytt redan i den 17:e minuten efter att James Milner skadat sig.

Vid ställning 1–1 i den 76:e minuten fick svensken i princip öppet mål när målvakten David Raya låg ner på marken.

Målvakten hann däremot upp och räddade 20-åringens avslut.

I och med Declan Rice röda kort är han avstängd i derbyt mot Tottenham efter landslagsuppehållet.