Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2007-12-29

Gjorde 1-1 mot Fulham

Sebastian Larsson kvitterade till 1-1 mot Fulham.

Birmingham var nere i brygga.

Då klev Sebastian Larsson fram och kvitterade till slutresultatet 1-1 med ett skott som ställde Fulhams finske målvakt Antti Niemi.

Gästande Fulham inledde bäst och redan i åttonde minuten tog London-laget ledningen.

Simon Davies slog en vänsterhörna som Hameur Bouazza mötte med en kraftfull nick och Birminghammålvakten Maik Taylor var chanslös.

Men tio minuter efter paus kvitterade svenske högermittfältaren Sebastian Larsson.

Efter en superb crossboll från Muamba fick Larsson bollen på vänsterkanten. Fulhams högerback Omozusi försökte täcka Larssons skott och bollen ändrade riktning och överlistade Antti Niemi i gästernas kasse.

Skönt för Larsson och välförtjänt eftersom Birmingham pressade rejält under hela den andra halvleken.

På läktaren satt svenskbekantingen Roy Hodgson och fick se sitt kommande lag tappa segern – tack vare en blågul mittfältare.