Dagens namn: Ingrid, Inger

”Fotboll kan vara så här”

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-10-26

Atletico Madrid kom tillbaka med en man mindre och fick 4–4 borta mot Villarreal

Tvåmålsunderläge och en man kort.

Ett jobbigt läge, men Atletico Madrid kom tillbaka och fick 4–4 borta mot Villarreal.

– Vi slappnade av och trodde det var klart, säger Villarreals tränare Manuel Pellegrini.

Altetico fick en drömstart, redan i den första minuten gav Simao Sabrosa Madridlaget ledningen med ett kanonskott via ribban. Drygt tjugo minuter senare ökade Diego Forlan på till 2–0 men när Ever Banega drog på sig sitt andra gula kort i slutet av den första halvleken förändrades allt. Inom loppet av tjugo minuter i den andra halvleken gjorde Villarreal fyra mål och såg ut att ha avgjort matchen. Men då vände allt igen när Atletico med två snabba mål både kunde göra 3–4 och 4–4 och rädda en poäng borta mot topplaget Villarreal.

– Fotboll kan vara så här, man tror att man är uträknade och så vänder det, säger Atleticos tränare Javier Aguirre.

Toppar tabellen gör Valencia som fortfarande är obesegrat. På söndagen var de dock besvikna efter att bara ha fått 1–1 borta mot bottenlaget Recreativo Huelva. Landslagsstjärnan David Villa blev Valencias poängräddare med sitt nionde mål för säsongen.