Ingen kul kväll, Isaksson

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-10-01

Släppte tre bollar igen

Andreas Isaksson tvingades kapitulera tre gånger igen.

Nej, Champions League verkar inte vara något för PSV Eindhoven i år. Andreas Isaksson fick kröka rygg tre gånger igen ikväll när Liverpool vann med 3–1 och ett mål var Isakssons.

– Det är klart att man är besviken. Vi fick en dålig start på matchen och då är det svårt. Samtidigt är Liverpool ett bra lag, säger Isaksson till TV6.

Tre mål mot Atletico Madrid i första matchen. Mot Liverpool ville Andreas Isaksson ta revansch, men redan efter fem minuter tvingades han plocka bollen ur nätet första gången. Han gjorde en vass fotparad på ett avslut från Torres, men hade otur i att bollen gick direkt ut till Dirk Kuyt. Holländaren tvekade aldrig utan klippte till direkt. Isaksson kastade sig ner och kom på bollen, men inte bättre än att den studsade över honom och i mål.

– Han väljer att göra en parad. Hade han stått upp så hade han tagit den, säger förbundskapten Lars Lagerbäck till TV6.

Gerrard satte trean

Det andra målet, som föll en halvtimme senare var han dock chanslös på. Robbie Keane fick äntligen näta för sitt nya lag när han styrde in bollen med högerfoten utom räckhåll för den svenske landslagsmålvakten. Med en kvart kvar att spela av matchen kom 3–0 på frispark när Steven Gerrards kanon gick igenom muren. Det var hans hundrade mål i Liverpool-tröjan. Isaksson chanslös den här gången också. Danny Koevermans fastställde slutresultatet två minuter senare, men PSV var aldrig i närheten av poäng och efter två raka förluster talar inte mycket för att holländarna ska gå vidare från gruppspelet.