Liverpool föll mot Ranégies Udinese

Publicerad 2012-10-04

Har släppt in sex mål i Europa League

Liverpool fortsätter göra mål i Europa – men läcker bakåt.

Efter 5–3–segern mot Young Boys i första omgången föll laget i Europa League i kväll.

Mathias Ranégies Udinese vann på Anfield med 3–2.

Det började strålande för Liverpool och halvvägs in i den första halvleken nickade hemmalagets Jonjo Shelvey in 1–0. Det resultatet stod sig sedan halvleken ut.

Men i andra halvleken tappade hemmalaget.

Måltjuven Antonio Di Natale kvitterade omgående för Udinese och med 20 minuter kvar på matchuret avgjordes matchen.

Vackert förarbete av Di Natale

Liverpools Sebastián Coates gjorde självmål med en felriktad nick och bara minuter senare pangade Giovanni Pasquale in 3–1 efter ett läckert förarbete från Natale. Italienaren tog ner en långboll, höll bort sin försvarare och kickade med bollen flera gånger innan han serverade Pasquale.

I den 65:e minuten kom Luis Suarez in och tio minuter efter 3–1–målet gav han Liverpool hopp med ett vackert frisparksmål.

Ranégie gick omkull

Men närmare än så kom aldrig Liverpool.

I den 85:e minuten gick Di Natale av planen och ersattes med Mathias Ranégie, som gick omkull i straffområdet några minuter senare. Domaren Stefan Johannesson blåste inte för straff.