Publicerad 2011-08-27

Rosenberg fortsätter att näta för Werder Bremen

Markus Rosenberg.

Markus Rosenbergs målsuccé i Werder Bremen fortsätter.

I dag hoppade han in och satte avgörande 2–1 mot Hoffenheim, svenskens tredje Bundesliga-fullträff.

Snacka om att Markus Rosenberg fått till det sedan han återvände till Werder Bremen.

I premiären mot Kaiserslautern stänkte anfallaren in båda målen i 2–0-segern, och i dag kom svenskens tredje ligamål för säsongen.

Rosenberg byttes in i den 74:e minuten mot Marko Arnautovic – som kvitterade till 1–1 mot Hoffenheim i den första halvleken – och behövde bara nio minuter på sig för att näta.

Slog till med halvvolley

28-åringen mötte ett högerinlägg med en halvvolley, som ställde hemmamålvakten Tom Starke – och Bremen hakar via 2–1-segern på i Bundesliga-toppen.

En annan anfallare som var lyckosam under lördagen var Bayern Münchens Mario Gomez. Fjolårets skyttekung gjorde ett hattrick när Bayern slog Kaiserslautern med 3–0 på bortaplan.

Stormötet mellan Bayer Leverkusen och de regerande mästarna Dortmund slutade 0–0 efter att båda lagen fått en varsin utvisning – i Dortmunds fall 19-årige supertalangen Mario Götze.