”Pappa-uppgifterna” fick
mer vatten på sin kvar i
Argentinas dunderkross

Argentina satsade på Lionel Messi, Sergio Agüero, Gonzalo Higuain och Angel Di Maria – från start.

Då svarade den ultraoffensiva stjärnkvartetten med att göra ett mål vardera i 4–0-krossen mot Ecuador.

Och Messis målgest tyder på att ryktena stämmer: han ska bli pappa.

Argentina inledde det sydamerikanska kvalet till VM i Brasilien 2014 på bästa möjliga sätt.

Ecuador besegrades med odiskutabla 4–0 och en ultraoffensiv uppställning bjöd hemmapubliken på stor show.

Förbundskaptenen Alejandro Sabella valde att satsa på Lionel Messi, Sergio Agüero, Gonzalo Higuain och Angel Di Maria från start – och det gav, minst sagt, resultat.

Stjärnkvartetten svarade för ett mål vardera inom loppet av elva minuter i den första halvleken.

”Messi uttrycker sig till fullo”

– Vi har ett starkt lag med strukturerad defensiv och en Lionel Messi som kan uttrycka sig till fullo, kommenterade Sabella efter matchen.

Just Messi var den som glänste allra mest i matchen, och förutom alla läckra finter och delikata framspelningar blev hans målgest en stor snackis.

Barcelona-spelaren tog upp bollen och knycklade in den under tröjan – som om han vore gravid.

De senaste veckorna har det spekulerats i att 24-åringen och hans flickvän Antonella Roccuzzo väntar sitt första barn, som i så fall beräknas se dagens ljus i början av nästa år. Varken Messi eller Roccuzzo har dock velat bekräfta uppgifterna – än så länge.

Anfallsstjärnan stod för ofattbara 50 ligamål den gångna säsongen, vilket är rekord i Spanien.