Ny QPR-förlust – nu sitter Hughes löst

Publicerad 2012-10-02

”Så länge vi inte vinner kommer det att snackas”

Mark Hughes kan bli den första tränaren att få sparken i Premier League.

Efter förlusten i går hemma mot West Ham (1–2) är Queens Park Rangers kvar på jumboplatsen.

– Det är fortfarande väldigt, väldigt tidigt på säsongen, men så länge vi inte får med oss resultat kommer det att snackas, säger Hughes.

Mark Hughes.

QPR var den mest aktiva klubben på transfermarknaden i somras. Med ägaren Tony Fernandes tillåtelse fick Mark Hughes handla spelare för cirka 200 miljoner kronor.

Men starten har inte blivit som fansen hoppats.

Efter sex omgångar har QPR bara tagit två poäng. I går blev det en ny förlust i Londonderbyt hemma mot West Ham.

– Vi har investerat mycket pengar och vi vill förbättra oss och det kommer vi att göra, säger Mark Hughes till Sky Sports.

Tung start

QPR fick en mardrömsstart i går när Matt Jarvis nickade in 1–0 för West Ham i tredje minuten. Tio minuter före paus ökade Ricardo Vaz Tê på till 2–0.

Mark Hughes skickade in Adel Taarabt och Samba Diakité i andra halvlek och bytena blev lyckade. Taarabt skickade in 1–2 med ett snyggt skott i krysset då han bara varit på plan i drygt en minut.

Diakité var inte lika lyckosam. Han drog på sig två gula kort och blev utvisad.

Och QPR blev tomhänt igen.

Mark Hughes börjar sitta löst på tränarstolen. ”Du får sparken imorgon bitti”, sjöng West Ham-fansen.

Sam Allardyce var desto mer nöjd. West Ham klev tack vare segern upp på sjunde plats i tabellen.

– Att som nykomling och underdog komma hit till QPR och dominera matchen som vi gjorde i första halvlek var fantastiskt att se.