Ny skada för regerande världsmästarna

Inte en träningsmatch utan nya skador inför VM.

I Italiens genrep mot Schweiz tvingades Italiens mittfältare Angelo Palombo och Schweiz Valon Behrami utgå skadade.

Matchen slutade 1–1.

Behrami tvingades utgå efter 56 minuter. Utan kontakt med någon motståndare högg det till i baksidan av låret.

För Angelo Palombo, till vardags i Sampdoria, tog matchen – och kanske VM-drömmen – slut i 87:e minuten. Det är oklart hur allvarlig skadan är och vad som orsakade den. Sedan tidigare är mittfältaren Andreo Pirlo ett frågetecken inför VM på grund av en vadskada.

Matchen då?

Schweiz tog ledningen efter tio minuter. Inler Gökhan skottfintade bort Riccardo Montolivo och sköt ett distansskott som seglade in bakom Federico Marchetti.

Reprisbilderna visade dock att Valon Behrami, som var i offsideposition, stod i skottlinjen och målet borde inte ha godkänts.

Men Italien kvitterade bara fyra minuter senare. Fabio Quagliarella nådde högst på en höjdboll och nicklobbade in 1–1 via stolpen.