Bayern München avgjorde på tilläggstid – och i samma veva skadade sig Wayne Rooney.

Nu riskerar superstjärnan att missa stormötet med Chelsea i helgen.

– Det är tveksamt om han spelar, säger Alex Ferguson.

Managern Alex Ferguson hade inte mycket att le åt efter den första kvartsfinalen i Champions League.

Trots att hans Manchester United fick en drömstart.

Wayne Rooney gav laget ledningen på bortaplan redan i den andra minuten, men matchen skulle utvecklas till en mardröm. Franck Ribery kvitterade i den 77:e minuten och på tilläggstid kom dubbla smällar.

Spark på vristen

Bayern Münchens Ivica Olic överlistade en fumlande Patrice Evra, avancerade in i straffområdet och drog in 2–1 bakom Edwin van der Sar. Och samtidigt som hemmapubliken jublade över segern kunde Wayne Rooney bara se på.

Skadad.

I sekvensen före målet trampade Unitedsstjärnan snett, och tvingades sedan ledas av planen haltande.

I går kväll var det ännu oklart hur pass allvarlig skadan var.

– Han skadadevristen. Vi kan bara vänta till i morgon och se, säger Ferguson till The Guardian.

– Förhoppningsvis är det inte alltför allvarligt. Det är kanske tveksamt om han spelar på lördag, men det är för tidigt att säga.