Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-03-11

Inter och Zlatan utslagna efter 2-0-förlust på Old Trafford

Nej.

Det blir ingen Champions League-titel i år heller för Zlatan Ibrahimovic.

Manchester United slog Inter med 2-0 på Old Trafford och skickade Milano-laget ur turneringen.

– Jag är oerhört besviken, mitt enda mål den här säsongen var att vinna Champions League, säger Ibrahimovic till Viasat.

Efter 0-0 i det första mötet på San Siro för två veckor sedan var returen på Old Trafford en öppen historia.

I fyra minuter.

Mardrömsstart för Inter

Manchester United startade ursinnigt på hemmaplan och mittbacken Nemanja Vidic – som var avständ och missade det första mötet – nickade in 1-0 på hörna redan efter fyra minuter.

En mardrömsstart för Inter som ändå vaknade till och började spela riktigt bra fotboll.

Efter en dryg halvtimme var Zlatan centimetrar i från att göra sitt första slutspelsmål i Champions League när United-försvaret tappade bevakningen på honom i den bortre delen av straffområdet.

Zlatan gjorde allt rätt, nickade ned bollen i backen men hade otur när bollen studsade upp i ribban.

Några minuter senare kom nästa chans – den här gången avslutade Zlatan med högern från högerläge i straffområdet.

Den här gången rullade bollen ett par centimeter utanför Van der Sar högra stolpe.

Andra halvlek började precis som den första.

Efter fyra minuter dök Ronaldo upp i Inters straffområde, helt utan bevakning, och knoppade in 2-0 med pannan.

Målet var portugisens första i Champions League den här säsongen och målet punkterade i princip också matchen.

”Blir svårt att smälta det här”

Adriano kom in en bit in i andra halvlek och hade bara varit på planen i några minuter när han träffade stolpen med ett skott som han drog i väg liggandes i luften.

Närmare än så kom aldrig Inter och Zlatan, som så många gånger förklarat att det är just Champions League-titeln han helst av allt vill åt, får gräva ned sig en stund och komma igen nästa år.

– Jag är riktigt besviken. Mitt enda mål den här säsongen var att vinna Champions League. Jag vet inte vad jag ska göra för att vinna det här jävla Champions..., säger Zlatan till Viasat.

Faktum är att Zlatan fortfarande inte har gjort något mål i slutspelet i Champions League.

– De gör mål, det gör inte vi. Vi har en i ribban och en i stolpen och det kommer att bli svårt att smälta det här, säger Zlatan som tror att United kommer att försvara sin titel.

– Vi åker ut mot ett lag som jag tror vinner Champions League.