Uppdaterad 2024-06-24 | Publicerad 2024-06-23

Första matchen efter uppehållet.

Då låg Hammarby under med 3–0 efter timmen spelad – efter BP:s drömminuter.

BP vann träningsmatchen med 3–1.

I går lämnade Edvin Kurtulus Hammarby för bulgariska mästarna Ludogorets. I 24-åringens frånvaro hade Bajen en tung dag i försvaret på Grimsta.

Efter 18 minuter ropade Hammarby på straff sedan en BP-försvarare fått bollen på armen och stoppat ett inspel. I stället var det BP som tog ledningen i 36:e minuten genom Daleho Irandust – som var distinkt med vänsterfoten.

Tre minuter senare utökade Nikola Vasic. 32-årige Vasic har gjort sju mål och tre assist i allsvenskan under våren.

Daleho Irandust.

Fick in reducering

Efter timmens spel nickade Vasic in sitt andra för dagen till 3–0. De grönvita spelade upp sig och fick in ett reduceringsmål genom Divine Teah.

Hammarby ska träningsspela mot Värnamo 29 juni, innan man återstartar allsvenskan 7 juli borta mot 7 juli. Bajen ligger fyra i allsvenskan, BP på elfte plats.

BP:s nästa match är borta mot Elfsborg i allsvenskan.