Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-04-04

Higuaín stod för solomål
– men möttes av smäll

Higuain avgör matchen.

Vem älskar inte en kille som Gonzalo Higuaín, som löper från egen planhalva och på egen hand avgör matchen?

Hans lagkamrat Sergio Ramos, till exempel.

Efter att agentinaren uppträtt egoistiskt hoppade Ramos upp och smällde till honom i huvudet.

Real Madrid gjorde vad de måste:

Med en knapp 1-0-seger slog de Malaga och lät inte Barcelona rycka mer i toppen.

Idiotisk satsning

Grunden till allt las fyra minuter in i andra halvlek då Gonzalo Higuaín fick bollen på egen planhalva. I stället för att klokt stanna upp och vänta in lagkamraterna tog han det till synes idiotiska beslutet att försöka på egen hand.

Det kunde inte ha gått bättre. På ren fart drog han sig förbi hela Malagaförsvaret och placerade in 1-0.

Ramos blev irriterad

Resultatet stod sig hela matchen, ändå hyllades inte argentinare unisont av lagkamraterna. För efter flera onödiga avslut spelade backen Sergio Ramos fram Higuaín, fyllde på i mitten och fick öppet mål – men fick se argentinaren avsluta själv. Dessutom utanför.

Själviskheten fich Ramos att tända till, så han sprang fram till sin lagkamrat, hoppade och drog till honom i huvudet med handflatan.