Publicerad 2013-11-09

Första segern sedan 29 september

Norwich vände och vann mot West Ham.

Glädjande besked för Sverige inför mötena mot Portugal.

Både Johan Elmander och Martin Olsson fick 90 minuter när deras Norwich på lördagen kunde vända och vinna mot West Ham.

Elmander fick dock gå mållös från planen.

Det var ett pressat Norwich som på lördagen tog emot West Ham i Premier League. På sina fyra senaste matcher i Premier League hade "the canaries" släppt in 14 mål. Förra veckan fick laget se sig krossade med hela 7-0 mot Manchester City.

Matchen mot West Ham började inte heller något vidare när Ravel Morrison kunde ge West Ham ledningen efter fint förarbete från Kevin Nolan.

De mörka molnen blev än mörkare och tränaren Chris Hughton såg inte nöjd ut på bänken.

Elmander och Olsson fick 90 minuter

I den andra halvleken skulle dock Norwich får en gratischans att ta sig in i matchen. Efter ett fumligt ingripande från Jääskeläinen i West Hams mål fick Norwich straff och Gary Hopper kunde kvittera.

Robert Snodgrass gjorde sedan ett vackert frisparksmål innan Leroy Fer kunde göra 3-1 på övertid.

Både Martin Olsson och Johan Elmander fick spela 90 minuter och kunde efter matchen omfamna glada och lättade lagkamrater.

Segern var Norwichs första sedan sedan den 29 september.