Publicerad 2014-10-21

City protesterade mot domaren.

Två poäng på tre matcher.

Manchester City är illa ute i Champions League.

Efter 2-2 mot CSKA Moskva riskerar storlaget att missa slutspelet i den prestigefyllda turneringen.

– Jag är väldigt besviken, säger managern Manuel Pellegrini.

Att Sergio Agüero är stekhet framför mål är en underdrift. I helgen gjorde han fyra mål i 4-1-vinsten mot Tottenham, och det fyrverkeriet följde han upp med mål mot CSKA Moskva.

Han blev serverad öppet mål efter en kontring där det ryska försvaret misslyckades helt med en offsidefälla. Några minuter senare spelade han fram James Milner till 2-0.

Då såg matchen ut att vara klar.

Succéinhopp av Doumbia

Men Seydou Doumbia, som gjorde två sena ligamål mot Krasnodar i helgen, ändrade matchbilden genom sitt inhopp i andra halvlek.

Efter en dryg timmes spel gick Ahmed Musa i djupled till höger i straffområdet och skickade in bollen framför mål och Doumbia kunde enkelt stötta in reduceringen. Med några minuter kvar av ordinarie tid ordnade Doumbia straffspark.

Bibras Natcho tryckte in 2-2 bakom Joe Hart.

CSKA Moskva saknade Rasmus Elm och Pontus Wernbloom, samt publik på grund av en rasistskandal.

Manchester City har bara två poäng efter tre gruppspelsmatcher. Bayern München toppar på sex poäng, två före Roma. De båda lagen möts senare i kväll.