Guldskimmer över Scasnas hattrick

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-09-05

Ldb Malmö närmar sig SM-guld

Ldb Malmös Pavlina Scasna blev stor matchvinnare hemma mot Sunnanå.

Tjeckiskan satte alla tre målen på Malmö IP när skånskorna tog ytterligare ett steg mot guldet.

– Det kan avgöras i nästa omgång nu, säger landslagsstjärnan Therese Sjögran efter matchen.

Trots mängde av målchanser i den första halvleken dröjde det innan hemmalaget fick utdelning, men då kom den två gånger om.

Scasna satte 1-0 i den 31:a minuten och 2-0 fem minuter senare men ledningen borde varit ännu större i halvtid.

– Vi borde gjort ännu fler mål. Men vi vinner och det är det viktigaste, säger Sjögran till TV4 Sport.