Släkten är värst, brukar det ju heta.

Fråga bara Roy Keane.

Hans gamla Manchester United körde över hans nuvarande Sunderland.

Rooney, Ronaldo och Saha x 2 signerade 4-0-segern för United.

Roy Keane vann det mesta inom klubbfotbollen som spelare för Manchester United under sina tolv år i klubben. Som tränare går det tyngre för den kaxige irländaren.

Hans Sunderland ligger näst sist i Premier League efter ännu en förlust. Keanes gamle tränare Alex Ferguson hade inga större problem att överlista sitt gamla mittfältsrivjärn.

United körde över Sunderland, vann med 4-0 – och det var aldrig något snack.

Wayne Rooney satte 1-0 efter 20 minuter.

Fransmannen Louis Saha ökade på till 2-0 tio minuter senare.

Cristiano Ronaldo skruvade in en läcker frispark till 3-0 strax efter paus och satte definitivt spiken i kistan.

Med fyra minuter kvar att spela fastställde Saha slutresultatet till 4-0 från straffpunkten.

United styrde, ställde och gjorde i princip vad de ville på planen – segern var helt odiskutabel.

Förlusten var Sunderlands andra mot just United den här säsongen.

Släkten är värst, Keane.

Manchester United tog i och med segern över serieledningen i Premier League.

Liverpool kom undan med blotta förskräckelsen och fick med sig tre enormt viktiga poäng i bortamötet mot Derby. Fernando Torres gjorde sitt sjunde ligamål för säsongen när han elegant satte 1-0 för Pool i första halvlek. Derby kvitterade i andra genom James McEveley och var riktigt nära att göra 2-1 i slutet.

I stället petade Gerrard in en målvaktsretur när klockan precis tickat upp till 90 minuter – en spark som kanske räddade kvar tränaren Rafael Benitez i klubben ytterligare någon vecka.

Christian ”Chippen” Wilhelmsson är fastfrusen i tränarens frysbox i Bolton. Svensken fanns inte ens med på bänken när Everton slog tillbaka Bolton med 2-0 på Goodison Park. Om några dagar öppnar ett välkommet transferfönster för Wilhelmsson.

Sebastian Larsson spelade från start och fick vara kvar på planen i 82 minuter när hans Birmingham tog tre viktiga poäng mot Middlesbrough hemma. Larsson gjorde inte några mål – finländaren Mikael Forssell stod för en fullträff och satte det viktiga 2-0-målet.

Annandagen var ingen kul dag för Arsenal.

Först blev de mållösa – för första gången i ligaspelet i höst.

Sedan tappade de serieledningen.

Arsenal gjorde mål i 18 raka ligamatcher.

Men i går kväll, på Fratton Park i Portsmouth, tog sviten slut.

0–0 betyder att Arsenal fick lämna över serieledningen till Man United, som tidigare på dagen krossade Sunderland (4–0).

Men ni ska veta att Gunners inte saknade chanser i den sena kvällsmatchen (kickoff 20.45).

Gästerna hade ett enormt tryck mot hemmamålet hela andra halvlek, men lyckades ändå inte överlista David James i målet.

Närmast var mittbacken Williams Gallas (som sköt över från fem-sex meter i friläge nära mål med tre minuter kvar) och tjecken Tomas Rosicky (som brände en jättechans på stopptid när han rullade bollen utanför från nära håll).

Närmast väntar ännu en svår bortamatch för Arsenal: Everton på lördag kväll.