Siena rasande på domaren efter förlusten

Sienas spelare ansåg att Inters spelare befann sig i offsideläge när passningen slogs.

Här är en situation som lär bli omdiskuterad.

Maicon avgjorde för Inter – på ett mål som Siena-lägret ansåg var offside.

Inter tog ledningen i 34:e minuten. En hörna från vänster letade sig fram till högerbacken Maicon som stötte in 1–0.

Men Siena kom tillbaka innan pausvilan. I 44:e minuten vräkte sig Houssine Kharja framför passive försvararen Maxwell på ett inlägg och nickade in kvitteringen.

Zlatan Ibrahimovic skickade sedan iväg ett knallhårt skott, men bollen tog i ribban och det verkade som att det här inte var Inters kväll.

Men i 83:e minuten skedde det som vände upp och ner på allt. Ivan Cordobas misslyckade skott fastnade på Maxwell, som klackade fram bollen till Maicon som sköt in sitt andra mål för kvällen.

Våldsamma protester

Men samtidigt som Intertränaren José Mourinho fick glädjefnatt och sprang ifatt Maicon för att krama om honom omringade Siena-spelarna domaren.

Tv-bilderna visade varför. På reprisen syns sex Interspelare i misstänkt offsideläge när Cordobas skott avlossas.

Protesterna var dock lönlösa. Det enda som hände var att Sienas Daniel Portanova varnades.

Siena gav dock inte upp och kort senare kom ett gyllene läge att kvittera. Men Maxwell agerade räddande ängel åt målvakten Julio Cesar, som släppt en billig retur, och räddade Kader Ghezzal Abdels skott från nära håll.

Inter höll undan, vann med 2–1 och toppar tabellen nio poäng före Juventus, som på söndagen möter Atalanta borta.

Tidigare under lördagskvällen vann Lazio med 1–0 hemma mot Palermo efter mål av Tommaso Rocchi.