Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-11-04

Anorthosis från Cypern norpade poäng av storlaget

Anorthosis Famagusta från Cypern hade överraskat både mot Werder Bremen och Panathinaikos.

I kväll kom en ny skräll då laget norpade från Cypern poäng av Inter, 3–3.

Det började annars bra för Inter. Redan efter 13 minuter krutade Zlatan Ibrahimovic på ett kanonskott på en frispark från 35 meters avstånd och på returen kunde Mario Balotelli peta in 1–0.

Men glädjen blev kortvarig. På en långboll skulle Nicolas Burdisso nicka hem till målvakten Julio Cesar, men kommunikationen var obefintlig och bollen gick i stället till Cedric Bardon som kunde rulla in 1–1 i tom bur.

Burdisso olycklig

Inter såg ut att ställa saker och ting till rätta när Marco Materazzi nickade in 2–1 på en hörna i 44:e minuten.

Men bara minuten senare kvitterade Anorthosis efter en ny miss av Inter.

På en hörna nickade först Dejan Stankovic mot eget mål och när Esteban Cambiasso skulle rensa nickade han i bakhuvudet på Giorgos Panagi och in i mål.

Burdisso olycklig – igen

Fyra minuter efter paus såg Anorthosis ut att vara på väg mot en jätteskräll – efter ännu en Inter-tavla.

Olycklige Nicolas Burdisso skulle nickrensa, men placerade bollen rakt i famnen på Nikos Frousos som klippte in 3–2.

Anorthosis hade sedan två jättelägen att utöka och Inter kändes darrigt. Men med tio minuter kvitterade storlaget.

Zlatan nära avgöra

På en frispark placerade Balotelli bollen på Julio Cruz panna och argentinaren skarvade in kvitteringen.

Inter hade sedan två jättelägen att avgöra. Först var Cambiasso nära att peta in bollen från nära läge, men Arian Beqaj slängde sig och gjorde en jätteräddning.

Sedan rundade Zlatan Ibrahimovic målvakten, men missade bollen när han skulle peta in bollen med vänstern.