Ett efterlängtat mål av Falcao och spel elva mot tio i nästan en halvtimme.

Ändå så sprack Manchester Uniteds segersvit efter 1-1 mot Aston Villa.

– Vi straffar inte dem, säger Wayne Rooney i Viasat.

Manchester United har smugit upp i tabellens toppskikt efter en månad med sex raka segrar.

Men mot Aston Villa tog den fina sviten slut. Christian Benteke gav hemmalaget ledningen med ett fint curlat skott i bortre i en första halvlek som annars bäst sammanfattades med Sir Alex Fergusons gäspning på läktaren.

Skapade ingenting

Kvitteringen kom tidigt i andra halvlek. Storvärvningen Falcao, som för första gången sedan den femte oktober (då han gjorde sitt senaste mål) var med från start, nickade in Ashley Youngs inlägg till 1-1.

– Jätteroligt, jag tycker visserligen inte han är tillbaka i spelet. Men det där är jättebra gjort, säger Erik Niva.

Tio minuter senare, i den 65:e minuten, fick Gabriel Agbonlahor ett omdiskuterat rött kort direkt efter en närkamp med samme Young.

”Förtjänade att vinna”

Men trots det numerära övertaget skapade topplaget inte en enda riktigt bra chans till ett segermål.

– Villa lät inte utvisningen förstöra sin eftermiddag, berömde Erik Niva i Viasats studio.

Wayne Rooney var besviken över att laget inte skapade mer:

– Vi förtjänade att vinna matchen. Men vi straffade inte dem när de blev tio man, säger han.

United är kvar som trea i tabellen medan Villa ligger på tolfte plats.

Bakom United knappade både West Ham och Southampton in på topptrion. West Ham hemmabesegrade Leicester med 2-0 och är bara en poäng efter United. Southampton vann med säkra 3-0 mot Everton.

Även sjätteplacerade Tottenham vann hemma. Burnley besegrades med 2-1 efter att bland annat Erik Lamela stått för ett praktfullt första ligamål i Tottenhamtröjan.