Uppdaterad 2011-10-24 | Publicerad 2011-10-23

Åkte på förlust mot Hannover

Bayern München hade inte släppt in ett enda mål på åtta matcher.

Men Mohammed Abdellaoue bröt den sviten när Hannover vann med 2-1.

Sju matcher utan förlust och åtta matcher utan att släppa in ett enda mål. Men när Hannovers Mohammed Abdellaoue gjorde först 1-0 i den 23:e minuten bröt han Bayern Münchens svit.

Philipp Lahm hade dragit ner Hannovers kapten Steve Cherundolo i straffområdet och Abdellaoue satte straffen.

Därmed sprack även målvakten Manuel Neuers förhoppningar om att skriva in sig i historieböckerna. Neuer hade behövt hålla nollan i ytterligare 123 minuter för att slå Timo Hildebrands rekordnolla i Bundesliga. Neuer hade hållit nollan 1 193 minuter.

Boateng utvisad

Fem minuter senare kom nästa smäll när Jerome Boateng blev utvisad.

Christian Panders kunde sedan utöka till 2-0 efter paus. Hoppet tändes dock för Bayern när Cherundolo fick lämna matchen efter sitt andra gula kort. Inhopparen David Alba reducerade i slutet av matchen, men målet kunde inte rädda Bayern.

Klubben leder dock fortfarande Bundesliga tre poäng före Borussia Dortmund.