Uppdaterad 2011-03-08 | Publicerad 2006-05-08

Just när Juventus-fansens tålamod började tryta slog han till - Zlatan Ibrahimovic.

Svenskens mål innebar slutet på hans tre månader långa måltorka.

Pressen på Zlatan Ibrahimovic den senaste tiden har varit enorm.

Han har misslyckats med det mesta på fotbollsplanen och målen har lyst med sin frånvaro.

Lägg därtill den senaste skandalen kring Juventus-direktören Moggi som ska ha uppmanat Ibrahimovic att ställa till bråk i sin tidigare klubb Ajax för att få ner priset. Redan under första halvlek mot Palermo i går var det tydligt att även Juventus-fansens förtroende för svensken fått sig en ordentlig törn.

Mummel och visslingar hördes när han rörde bollen.

Fem minuter in i andra halvlek hade publiken på Delle Alpi-stadion just börjat skandera Alessandro Del Pieros namn när Zlatan Ibrahimovic gav svar på tal.

I den 51:a minuten hittade Mauro Camoranesi svensken med en fin djupledsboll och ensam mot Palermos utrusande målvakt Federico Agliardi gjorde han inga misstag och kunde rulla in 2-0.

Målet innebar slutet på en nästan tre månader lång och tung period utan mål.

Den 18 februari mot Messina gjorde Zlatan Ibrahimovic mål senast.

Inte minst hans sammanbitna målgest visade hur viktigt gårdagens mål var.

Nästa vecka möter Juventus Reggina på bortaplan.

Ett segermål av Zlatan Ibrahimovic där och den tidigare måltorkan lär definitivt vara glömd.