Johan Elmander matchhjälte – igen

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2007-12-15

Svenskens hysteriska målform fortsätter

Johan Elmanders hysteriska målform håller i sig.

Med två nya mål såg han till att Toulouse besegrade Paris Saint Germain med 2–1 på bortaplan. Och nu flaggar Elmander för att stanna i Frankrike – åtminstone säsongen ut.

– Jag trivs bra i Toulouse där jag känner mig som hemma, säger han.

Johan Elmander slog till tre minuter före paus då han utnyttjade Zoumana Camaras slarviga hemåtnick. Och bara fyra minuter efter paus var det dags igen då Elmander ryckte ifrån Ceara och satte bollen i nät.

Tio ligamål

Elmander har nu gjort tio ligamål. Dagens två mål mål innebär att han har gjort sju mål på de fyra senaste matcherna.

Pauleta reducerade på straff på stopptid, men närmare än så kom inte hemmalaget Paris Saint Germain, som har förtvivlat svårt på hemmaplan. PSG har inte vunnit på Parc des Princes på tio matcher.