Då blev han tvåmålsskytt på en dryg halvtimme.

Trots det blev det endast kryss för Hammarby mot Värnamo i genrepet inför allsvenska återstarten.

Det var i Halmstad den 25 april som Hammarbys Jusef Erabi gick av skadad. Han missade sedan resten av vårsäsongen.

I dag var han tillbaka i spel med besked, på Årsta IP.

I fjärde minuten nickade han in 1–0 på ett fint inlägg från Simon Strand på vänsterkanten. Efter drygt 30 minuter sköt anfallaren distinkt in tvåan framspelad av Nahir Besara.

Jusef Erabi jublar tillsammans med Hampus Skoglund.

Oavgjort

Värnamo reducerade kort därefter genom Frank Junior Adjei.

Matchen spelades 2x60 med en paus i varje halvlek. I 100:e minuten kvitterade Värnamo genom Kenan Bilalovic. 19-åringens skott tog på Hammarbys Markus Karlsson och ställde Davor Blazeivc i målet.

Matchen slutade 2–2. Hammarby återstartar allsvenskan nästa söndag (7 juli), borta mot Gais. Värnamo tar emot IFK Göteborg samma dag.

Erabi hann göra två mål på fem matcher i allsvenskan, och ytterligare i två i svenska cupen innan han skadade sig.