Alcácer fixade segern för Barcelona

Publicerad 2017-11-04

Lionel Messi lämnade planen mållös mot Sevilla.

Men Barcelona tog sin tionde seger efter Paco Alcácer två mål.

Lionel Messi har gjort tolv mål på tio matcher i la liga så här långt och brukar trivas mot Sevilla. På 21 matcher mot ligafemman har stjärnan gjort 23 mål, mer än mot någon annan klubb.

Stjärnan ställde också till stora problem för bortaförsvaret, men det var Paco Alcácer som spräckte Barcelonas nolla i den 23:e minuten.

Guido Pizarro tände hoppet för Sevilla när han kvitterade i den andra halvleken, men glädjen blev kortvarig.

Sex minuter senare, i den 65:e minuten, satte Alcácer sitt andra mål i matchen och gav Barça ledningen på nytt.

Ville ha straff

Barcelona hade kunnat få två straffar efter ledningsmålet, först för en hands och sedan när Ivan Rakitic blev fälld men domaren friade båda gångerna.

Hemmalaget hade chanser att öka på sin ledning, men matchen slutade 2-1 och Barcelona tog tionde segern den här säsongen.

Katalanerna leder nu la liga fyra poäng före Valencia, åtta före Atletico Madrid och elva före Real Madrid som har en match mindre spelad.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se