Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-11-22

Kim Källströms lagkamrat visades ut och sparkade in en dörr

Först sänkte han sitt eget lag genom att dra på sig en idiotisk utvisning.

Sedan skämde Lyons stjärna Juninho ut sig genom att slå till en tv och sparka in en dörr.

Kim Källströms Lyon – franska mästare de sju senaste säsongerna – hade läge att rycka i tabellen i mötet på Parc de Princes.

Men hemmalaget Paris Saint Germain ville annat.

Redan efter 25 minuter satte Ludovic Giuly 1–0, ett mål som skulle visa sig bli matchens enda. Blott 164 centimeter långe Giuly tilläts nicka Marcos Cearas inlägg i mål.

Stenhård spark

I sin jakt på kvittering bytte Lyon i den 59:e minuten in veteranen Juninho, 33.

Men brassen hann bara vara på planen i 28 minuter innan det var dags att lämna den samma. I frustrationen över att ha blivit av med bollen tog Juninho i för kung och fosterland och sänkte PSG:s vänsterback Sylvain Armand till marken med en välriktad spark på vaden.

Slog till en tv

Armand föll ihop som en säck potatis – och Juninho belönades med ett rött kort av domaren Stephane Lannoy.

Juninho var rasande när han lämnade planen och på tv-bilderna kunde man se hur han i raseri slog till en tv och sparkade till en dörr på sin väg till omklädningsrummet.

Lyon leder dock fortfarande ligan på 33 poäng, fem poäng före Nice. PSG ligger femma på 26 poäng.

Kim Källström spelade hela matchen i kväll.