Dagens namn: Simon, Simone

Djurics Zürich skrällde mot Milan

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-09-30

Anelka frälste Chelsea

Den nyligen landslagsuttagne Dusan Djuric startade matchen mot Milan på San Siro och fick se lagkamraten i Zürich Hannu Tihinen göra 1–0 efter hörna i den tionde minuten.

Det blev matchens enda mål.

Djuric hade chansen att öka på ledningen i första halvlek men missade. Några fler mål fick publiken i Milano inte se.

Milan har fortsatt stora problem. Nye tränaren Leonardo slängde in hårt kritiserade Ronaldinho efter 46 minuter men brassen var blek.

I stället kunde Zürich hålla undan och ta sina tre första poäng i årets Champions League. En tung skalp för schweizarna där Djuric blev utbytt efter 86 minuter.

Anelka räddade Chelsea

På Cypern hade Chelsea problem med Apoel Nicosia. Nicolas Anelka blev matchens ende målskytt när han ordnade segern till engelsmännen i den 18 minuten.

Trots sitt stjärnspäckade lag så blev det inga fler mål från Ancelottis mannar.