Målrikt mellan MFF:s och Sjachtars talanger

Publicerad 2015-10-21

Marko Johansson.

Det är inte mycket som talar för att Malmö FF och Sjachtar Donetsk slutar 5-5, ellerhur?

Men i en målgalen U19-match var det precis vad som hände.

Malmötalangerna tappade en 4-2-ledning, men ligger ändå tvåa bakom PSG i gruppen.

Malmö FF

Malmö FF:s U19-talanger forsätter att imponera i Uefa Youth League, som spelas i samband med Champions League.

Efter en stark 0-0-match mot PSG borta, chockvinst mot Real Madrid hemma, kunde de räkna in ytterligare poäng efter dagens match mot Sjachtar Donetsk.

Sjachtar Donetsk tog ledningen, men efter två snabba Malmömål och ytterligare ett direkt i början på andra halvlek gav hemmalaget en ordentlig vittring på seger.

Två mål på två minuter

Men i den 53:e minuten stod Malmömålvakten Marko Johansson för en ödesdiger tabbe. På en frispark från 35 meters håll tappar han ut bollen och gästerna får in en reducering

Malmös Dennis Hadzikadunic svarar med ett snabbt 4-2-mål men ännu snabbare skulle Sjachtar Donetsk svara – med två mål på två minuter.

Malmö tog ledningen ännu en gång, men i den 87:e minuten kom matchens sista mål, som innebar 5-5.

Poängen innebär att Malmö har fem poäng, två färre än gruppettan PSG, men också två före Real Madrid. Sjachtar Donetsk ligger sist med en poäng.

A-lagen möter varandra i Champions League i Malmö ikväll 20.45.