Cristiano Ronaldos hysteriska målform håller i sig.

Men mindre än en vecka till playoff-mötet med Sverige slog stjärnan till med ett hattrick.

– Vi ska göra vårt bästa för att komma till VM, säger Ronaldo.

Ronaldo gör sitt första mål mot Sociedad med en behärskad volley.

På fredag ställs Sverige mot Portugal i det första playoff-mötet. Det största hotet heter Cristiano Ronaldo. Real Madrids stjärna gjorde sitt sjätte mål på tre matcher när han nätade mot Juventus i Champions League i tisdags.

Slog till två gånger

Och i sista matchen inför Sverige-mötet var det dags igen. Ronaldo blev fint framspelad av Karim Benzema och satte 1-0 mot Real Sociedad efter 12 minuter.

Real ökade på till 2-0 kort senare efter att Ronaldo spelat fram Benzema som enkelt kunde sätta bollen i mål. I den 26:e minuten fick Real straff och Ronaldo satte enkelt straffen till 3-0.

Sami Khedira ökade på till 4-0 innan den första halvleken var slut. Efter paus fullbordade Ronaldo sitt hattrick efter att snyggt ha satt en frispark till 5-1. Målet var Ronaldos 16:e mål på 13 matcher i La Liga. I Champions Legue har stjärnan stått för åtta.

– Han är från en annan planet. Han är stabil och gör massor mål, det är svårt att beskriva, säger tränaren Carlo Ancelotti till Reals officiella twitterkonto.

Efter matchen uttlade sig Ronaldo själv för första gången om mötet med Sverige.

– Det kommer att bli en väldigt viktig matcher för oss. Vi vill vara med i VM och vi ska göra vårat bästa för att komma dit, säger Ronaldo till AP.