Van der Sars megatabbe

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-10-16

Bjöd West Bromwich på kvitteringen

Manchester United hade inlett matchen precis som planerat och gick till pausvila med en betryggande 2–0-ledning mot West Bromwich.

Då small det två gånger på fem minuter i inledningen på den andra halvleken.

Största syndabocken, Edwin van der Saar som bjöd på en riktigt prakttabbe.

Javier Hernandez startade för Manchester United istället för Wayne Rooney och visade att han förtjänade det.

Efter fem minuters spel fick han helt ostört göra 1–0.

2–0 kom tjugo minuter senare när Dimitar Berbatov spelade fram till Nani som fått löpa helt fri.

Enkelt inledning

Ett avslappnat United gick till pausvila.

Kanske slappnade de av för mycket. Efter tio minuters spel i andra halvlek var det kvitterat.

West Bromwich första mål kom i den 50:e minuten och efter en invecklad situation där bollen var inne i mål vid flera tillfällen fastställdes det att Patrice Evra gjorde självmål. Bollen kunde ha varit inne vid ett tidigare läge när Edwin van der Saar räddade bollen.

En ordentlig bjudning

Bollen gick ut på Evra och West Bromwichs Jonas Olsson. Olsson var siste man att sätta foten på bollen för att säkra målet men domaren dömde att det var Evra som fick bollen över mållinjen.

2–2 målet kom fem minuter senare. Bollen skickades in på måfå framför mål. Van der Saar skulle enkelt plocka bollen, men den gled ut händerna på honom. Bakom stod två helt fria West Bromwich-spelare och Somen Tchoyi tryckte in bollen.