Mexiko tog andra raka segern i VM-kvalet

En nöjd Svennis i natt.

Sven-Göran Eriksson har fått en smakstart som förbundskapten i Mexiko.

I natt kom andra raka VM-kvalsegern när Jamaica besegrades med 3–0.

Andres Guardado firar sitt mål.

Om det var darrigt i Svennis första match vid rodret, 2–1 mot Honduras efter sen vändning, var det desto lugnare nu.

Redan i andra minuten slog Andres Guardado snyggt in en frispark med vänsterfoten och Mexiko ledde med 1–0.

Hemmalaget dominerade den första halvleken, och 2–0 kom logiskt. Också det vackert; ett distansskott av Fernando Arce.

Två snygga mål i den första halvleken – och ett ännu snyggarei den andra. På en långt slagen hörna klippte försvararen Jonny Magallón till direkt på volley och Mexiko ledde med 3–0 inför en kokande Azteka-stadion.

Reggae Boyz var aldrig i närheten av att kunna störa Mexiko och segern kunde ha varit större.

En skön start på äventyret för Sven-Göran Eriksson vars Mexiko nu har två raka segrar i VM-kvalgruppen. Nästa match på programmet är natten mot torsdag, svensk tid, då man möter Kanada på hemmaplan.