Mitt i all uppståndelse kring Robinho var det tänkt att titelförsvarande Real Madrid skulle spela La Liga-premiär.

Vilt jubel i Coruna efter Mistas ledningsmål mot Real.

Först åkte Barcelona på en snyting i säsongsöppningen borta mot Nurmancia.

Näste man till rakning: de regerande mästarna Real Madrid.

Som vanligt när det gäller ”Los Blancos” är det bara vinst och guld som räknas, så även i år.

Men La Liga-säsongen inleddes inget vidare, för det var hemmalaget på Riazor-stadion i A Coruna, ”Chippens” gamla gäng, som började bäst.

Först tog man ledningen i den 20:e minuten genom Mista, en ledning som höll halvleken ut.

Lycka – i fem minuter

Direkt efter avspark i matchens andra hälft kom dock kvitteringen när Reals måltjuv Ruud van Nistelrooy höll sig framme. 1–1 och huvudstadslaget såg ut att vara på gång.

Men säg den lycka som varar i mer än fem minuter.

Ja, inte Reals mållycka i premiären i alla fall, för bara fem minuter efter kvitteringen kom målet som tog alla poäng till den nordvästra hamnstaden. Mittbacken Alberto Lopo höll sig framme och nickade in 2–1 i den bortre burgaveln, utom räckhåll för landslagsmålvakten Casillas.