Gjorde två mål mot Moldavien i EM-kvalet

Finland vann med 4–1 mot Moldavien i dag.

Det kan de tacka Kasper Hämälinen för.

Djurgården-spelaren gjorde två av lagets fyra mål.

I Djurgården har Kasper Hämälinen inte haft mycket att glädjas åt den senaste tiden.

Men i dag hade han en trevlig dag. Hans Finland tog revansch på Moldavien efter 0–2-förlusten i fjol då de vann med 4–1 i Helsingfors.

Stor matchvinnare var nämnde Hämälinen som gjorde två av målen. Det första kom efter 13 minuter då han nickade in Roman Eremenkos hörna, och det andra kom strax innan paus då han, frispelad av Djurgårdskamraten Daniel Sjölund, satte 2–0.

Långt upp till Sverige

Nu hoppas säkert Dif-fansen att Djurgårdarnas målform håller i sig när de återvänder till allsvenskan.

Trots segern ligger Finland "bara" fyra i kvalgruppen, hela sex poäng upp till Sverige på andra plats, som dessutom har en match mindre spelad.