Dagens namn: Magnus, Måns

I het diskussion – direkt efter målet

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-08-11

Svensson och Zlatan inte överens trots ledningsmål

Det tog fyra minuter för Zlatan Ibrahimovic att göra mål i sin landslagscomeback.

Men direkt efter målet syntes tydligt hur lagkaptenen och Anders Svensson hade en hetsig diskussion.

Vad de talade om är oklart men uppenbart är att Zlatan är tillbaka i landslaget med hela sitt hjärta.

Zlatan Ibrahimovic hade enkelt placerat in 1-0 för Sverige och gratulerades av lagkamraterna. Men när Anders Svensson kom fram försvann leendet.

Istället hamnade de två i en hetsig diskussion på väg tillbaka mot egen planhalva. Exakt vad de diskuterade är oklart men känslorna svalnade ändå innan domaren blåste igång spelet igen.

Applåderade Svensson

Klart är att Ibrahimovic är tillbaka i landslaget med hela sitt hjärta. Motivationen är det uppenbarligen inget fel på.

Målet var annars en riktigt fin laginsats från det svenska laget. Efter ett vackert anfall hittade Pontus Wernbloom en helt fristående Zlatan i straffområdet som enkelt lade in ledningsmålet.

Ibrahimovic klev av i andra halvlek och applåderade från bänken Anders Svensson när även han bytte efter 73 minuter.