Försökte sno mål efter att ha gjort hattrick

Publicerad 2013-11-01

Lewandowski visar form inför Champions League

Robert Lewandowski gjorde hattrick i Dortmunds 6-1 seger mot Stuttgart.

Robert Lewandowski visar storform inför nästa veckas möte mot Arsenal i Champions League.

Trots ett hattrick var inte spelaren nöjd då han försökte att "sno" ett givet mål från lagkamraten Pierre-Emerick Aubameyang.

Det blev en storvinst för Dortmund på hemmaplan mot Stuttgart även om det var bortalaget som tog ledningen. Dortmund hade inför den andra halvleken ledningen med 2-1 innan lagets notoriska målskytt – Robert Lewandowski – klev in i handlingen.

Första målet kom i den 54:e minuten. Två minuter senare kom nästa och hans hattrick fullbordades i den 72:a minuten. Lewandowski verkade dock sugen på flera mål.

Ville göra ett fjärde

Anfallskamraten Pierre-Emerick Aubameyang fick med tio minuter kvar på ett skott som i en något konstig bana seglade över Stuttgarts målvakt och in mot det öppna målet. Lewandowski ville dock vara säker på att bollen skulle gå in och satte pannan på bollen.

Bilderna visade dock att bollen redan var över linjen. Lewandowski verkade inte speciellt missnöjd utan gratulerade glatt sin lagkamrat till målet.

Nästa match för Dortmund är på onsdag när laget gästas av Arsenal i den fjärde omgången av Champions League.