Jos Hooiveld har fått en mardrömsstart på sitt proffsäventyr i Glasgow.

I går förlorade Celtic mot Kilmarnock för första gången på 32 möten och ligger nu tio poäng bakom Glasgow Rangers.

Hooiveld tvingades dessutom att utgå – skadad.

Det var nog inte riktigt så här som AIK:s guldhjälte Jos Hooiveld hade tänkt sig att tiden i Celtic skulle börja.

Hooiveld har spelat tre matcher för Celtic sedan han anslöt till truppen och laget har bara mäktat med en seger mot till synes mediokert motstånd.

Byttes ut en minut efter målet

I 1-2-förlusten hemma mot Hibernian för en vecka sedan satt Hooiveld på bänken hela matchen.

I matchen efter, när Celtic med nöd och näppe lyckades slå Hamilton borta med 1-0, spelade han från start.

I går kom ännu ett tungt bakslag.

För första gången på 32 möten förlorade Celtig mot Kilmarnock.

Chris Maguire debuterade för sin nya klubb och gjorde matchens enda mål i den 53:e minuten. En minut senare tvingades Jos lämna planen skadad. Enligt uppgifter rör det sig om en sträckning i låret och nu kan holländaren bli borta i ett par veckor.

Tungt för Spurs-lånet

Spurs-lånet Robbie Keane debuterade och hade en mörk kväll i sydvästra Skottland. Keane missade en handfull chanser och fick lämna debuten mållös.