Två mål på åtta minuter.

Sedan var det roliga slut för Sydkorea.

Frankrike gick enkelt vidare till kvartsfinal efter vinst med 3-0.

Det var inte många som trodde på Sydkorea inför söndagens åttondelsfinal i VM mot Frankrike.

Och det lilla hoppet som fanns såg fransyskorna till att döda på bara några minuter.

Redan i fjärde minuten gjorde Marie-Laure Delie 1-0 efter ett drömanfall.

Och bara fyra minuter senare pangade Eloide Thomis in tvåan.

Delie tvåmålsskytt

Frankrike fortsatte att dominera matchen, men några fler mål blev det inte innan halvtidsvilan.

Knappt hade andra halvlek börjat när Marie-Laure Delie slog in sitt andra mål för dagen och punkterade matchen fullständigt.

3-0 blev också matchens slutresultat.

I kvarten väntar en av storfavoriterna Tyskland, som slog ut Sverige med 4-1 i lördags.

Sveriges OS-chanser minskade

Frankrikes seger betyder att Sverige chans att gå till OS hänger på en skör tråd.

De tre bästa europeiska lagen i VM går till OS.

Schweiz försatte sin chans i går kväll då laget förlorade mot hemmanationen Kanada i en jämn, tajt match. Kanada vann inför storpublik med 1-0.

Nu krävs att även Norge och Holland förlorar. Norge möter England i kväll och Holland spelar mot Japan i morgon.

Förluster där så gör de europeiska lagen som åkte ut i åttondelen i VM upp om den sista OS-platsen i ett kvalspel i februari-mars nästa år.