Dagens namn: Simon, Simone

Oavgjord seriefinal i superettan

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-07-13

Hyperjämt mellan Häcken och Assyriska

delad pott i toppmötet Varken Göran Marklunds (t.v.) Assyriska eller Erik Fribergs Häcken orkade forcera in ett segermål.

Det är jämt i toppen i superettan.

Och inte ens söndagens seriefinal mellan Häcken och Assyriska kunde skilja de båda lagen åt.

Inför matchen stod lagen på samma poäng och hade dessutom samma målskillnad. Och med 1–1 på Rambergsvallen är ställningen oförändrad i tabelltoppen.

Assyriskas Aziz Corr Nyang hittade målet direkt i andra halvlek och länge såg det ut som om Södertäljelaget skulle kunna rycka ifrån göteborgarna.

Men i den 82:a minuten kom kvitteringen efter en hörna: 1–1 genom Tom Söderberg.

Trots den missade trepoängaren var bortalaget Assyriska nöjda efter matchen:

– Att ta en poäng här är bra. Vi försökte bevaka ledningen i andra halvlek, men blev oroliga när de skickade in inhoppare efter inhoppare, säger tränare Edmond Lutaj till Länstidningen i Södertälje.