Uppdaterad 2018-01-26 | Publicerad 2018-01-25

Barcelona föll överraskande i första cupmötet med Espanyol.

Men på Camp Nou tog laget revansch.

Philippe Coutinho debuterade när Barcelona tog sig vidare till semifinal.

Leganes bjöd på en rejäl skräll i går – laget slog ut Real Madrid efter vinst på Santiago Bernabeu med 2–1.

Barcelona var i underläge i spanska cupen efter förlust med 0–1 borta mot Espanyol. I den matchen missade Lionel Messi, som har varit strålande på slutet, en straffspark.

Men Barcelona och Messi tog revansch på torsdagskvällen.

Luis Suarez nickade in 1–0 till ”Barça” i den nionde minuten och drygt halvvägs in i första halvlek utökade Messi till 2–0. Det blev slutresultatet. Barcelona är vidare till semifinal efter totalt 2–1 mot Espanyol.

Spelade 25 minuter

Philippe Coutinho lämnade Liverpool för Barcelona den 6 januari. Prislappen landade på 1,5 miljarder kronor, därmed blev han den näst dyraste värvningen någonsin efter Neymar (Kylian Mbappé till PSG är borträknad).

Coutinho har varit lårskadad, därför har det inte blivit någon debut förrän i kväll. I den 68:e minuten fick han hoppa in i cupmatchen mot Espanyol.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se