Publicerad 2012-01-25

Gjorde två mål mot Fenerbahce

Samuel Holmén jublar.

Samuel Holmén imponerar stort.

I kväll var landslagsmittfältaren strålande när hans Istanbul B.B vann derbyt mot Fenerbahce med 3–2.

Holmén blev hemmalagets store hjälte med två fullträffar.

Istanbul B.B och Samuel Holmén fick en drömstart i derbyt. Efter bara tre minuter slog svensken till och gav hemmalaget ledningen med 1–0.

Holmén satte fram huvudet på ett inlägg från högerkanten och styrde in bollen i det bortre hörnet.

I början av andra kvitterade Fenerbahce till 1–1 genom Emre Belözoglu.

Avgjorde derbyt

Men bara fem minuter senare tog Istanbul B.B ledningen igen och en kvart senare avgjorde Holmén derbyt.

Den förre Elfsborgsspelaren startade en kontring och fick sedan tillbaka bollen strax framför mål. Han gjorde inget misstag utan satte bollen högt fram till 3–1.

Fenerbahce reducerade i slutminuterna, men Istanbul höll undan och vann med 3–2.

Elmander mållös

Segern betyder att Istanbul B.B är åtta i ligan. Fenerbahce är tvåa och tappade mark mot Galatasaray som leder ligan fem poäng före.

Johan Elmander blev mållös i kväll när Galatasaray slog Ankaragücü med 4–0.