Falkenberg skrällde mot Häcken

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-07-01

Limhamn tog viktiga poäng i bottenstriden

Falkenbergs FF tar rygg på topplagen i superettan. Det efter en skrällseger borta mot BK Häcken.

Matchens enda mål gjorde Joel Johansson i de 67:e minuten och nu skiljer det bara fyra poäng lagen emellan. Lika roligt var det inte att Tibor Joza drog på sig sitt andra gula kort på övertid och blev utvisad. Det påverkade dock inte resulatet som innebär att Assyriska behåller förstaplatsen tack vare bättre målskillnad än Häcken.

Limhamn vände mot Sirius

I bottenstriden blev Chris Loftus stor matchvinnare för Limhamn/Bunkeflo i bortamatchen mot Sirius. Hemmalaget tog ledningen genom förre AIK:aren Daniel Hoch i den 67:e minuten. Bara fem minuter senare kvitterade Ken Hansson och med fem minuter kvar att spela avgjorde Loftus.

ÅFF hänger på bakom toppen

Segern innebära att Limhamn/Bunkeflo passerade Sirius i tabellen. I mittenmötet mellan BP och Åtvidaberg på Grimsta IP vann bortalaget med 1–0 efter mål av Ricardo Santos i början av den andra halvleken. ÅFF hänger därmed på strax bakom toppen, precis som Falkenberg.