Dimitri Payet kramas om efter fullträffen.

Skador i backlinjen – men vass offensiv.

Dimitri Payet har bombat in mål i Premier League den här säsongen.

Mot Kamerun avgjorde han med ett klassmål i slutminuterna.

Frankrike hade mycket boll – men hade ändå problem att besegra Kamerun i genrepet inför EM på hemmaplan. De räddades av ett vackert frisparksmål i slutminuterna.

Dimitri Payet bombade in en frispark som betydde 3-2, en skön vinst i den näst sista matchen inför EM-slutspelet på hemmaplan.

Giroud har hittat formen

Olivier Giroud fick ta emot massor med kritik för att han inte gjorde mål i Premier League på nästan fyra månader. Men sedan avslutade anfallaren starkt.

Efter ett mål i 2-2-mötet med Manchester City tryckte han in ett hattrick i 4-0-vinsten mot Aston Villa. I genrepet mot Kamerun visade Giroud att målformen håller i sig när han gjorde 2-1-målet i slutet av den första halvleken.

Det såg länge ut att bli slutresultatet.

Sen kvittering

Men i den 88:e minuten kom en oväntad kvittering.

Efter en inspark från Kameruns målvakt Joseph Ondoa kunde bollen förlängas fram till Jean-Eric Choupo-Moting. Han blev frispelad i straffområdet och tryckte enkelt in 2-2.

Men West Hams succéspelare Dimitri Payet räddade förbundskapten Didier Deschamps från kritik i kväll. På stopptid skickade Payet in en frispark. Bollen satt vackert i bortre hörnet och betydde 3-2 till Frankrike.

Premiär mot Rumänien

Värdnationen tog ledningen i den 20:e minuten genom PSG-mittfältaren Blaise Matuidi. Men Kamerun kvitterade till 1-1 omgående, Vincent Paté Aboubakar gjorde målet.

Det franska landslaget spelar mot Skottland på lördag. Sedan sparkar Frankrike igång hemma-EM med premiärmatchen mot Rumänien den 10 juni.