Chelsea tappade poäng

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2010-10-16

Konkurrenterna jublar

Dominanterna Chelsea hade innan lördagens match mot Aston Villa bara förlorat en match på sju omgångar.

Mot Villa fick de med sig poäng, men bara en, efter att flera chanser sumpats från båda lagen.

Chelsea som inledde Premier League-säsongen så starkt har återigen visat att det inte är omöjligt att knipa poäng från dem.

Aston Villa som hade hemmaplan var starkast i den första halvleken och borde ha haft åtminstone en 1–0-ledning.

Chelsea-bossen Carlo Ancelotti måste ha skällt ut sina spelare rejält som hostade upp sig något i den andra halvleken.

Konkurrenterna myser

I den 89:e minuten kunde Nicolas Anelka ha avgjort matchen med en nick från en perfekt position mellan Villas båda mittbackar, men bollen gick i ribban.

Turligt för Villa som dock också fick känna på oflyt minuterna senare.

På tilläggstid löpte sig mittfältaren Nigel Reo-Coker helt fri och lyfte bollen över Petr Cech, men bollen gick utanför.

Matchen slutade därmed 0–0 och Chelsea tappade poäng i toppen, något som får jaganade lag som Manchester City, Arsenal, Manchester United och Tottenham att jubla.