Ett succébyte såg ut att fixa första segern för Jürgen Klopp i Liverpool.

Men med tre minuter kvar ordnade Sadio Mane ett kryss för Southampton.

För Liverpool är det femte raka krysset.

– Det är frustrerande, säger Christian Benteke.

Efter 0-0 mot Tottenham och 1-1 mot Rubin Kazan var Jürgen Klopp och hans Liverpool i stort behov av en seger mot Southampton för att fortsätta ha häng uppåt i tabellen.

Första halvlek var dock en ganska tam historia där Virgil van Dijks nick för Southampton var den klart bästa chansen.

Jürgen Klopp valde att byta ut Divock Origi till förmån för Christian Benteke.

”Kryss i åtta av nio senaste”

Ett succédrag då belgaren gjorde 1-0 i 77:e minuten med en kraftfull nick från straffpunkten. En jublande glad Klopp gjorde en en rejäl målgest med ett glädjeskutt och knuten näven.

Men glädjen höll inte matchen ut.

I 87:e minuten tryckte Sadio Mane in 1-1 från nära håll och Liverpool kunde räkna hem femte raka krysset, det åttonde på nio matcher och det tredje raka sedan tränarskiftet.

– Vi har svårt att göra mål, det är frustrerande, säger Christian Benteke i Viasat.

Båda lagen står nu på 14 poäng i tabellen där man ligger åtta och nia just nu.