Het Rosenberg sänkte Inter – och Materazzi

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2008-12-10

Måljubel. FOTO: GETTY IMAGES

Markus Rosenberg, 26, är i knock out-form.

Först sänkte svensken Marco Materazzi med en armbåge – sedan Inter med sitt 2–0-mål.

– Vi satte oss själva i den här sitsen, säger Inters tränare José Mourinho.

Zlatan.

Werder Bremens 2–1 hemma på Inter i Champions League-fotbollen innebär fortsatt spel i Uefacupen.

För Markus Rosenberg var det en knock out-seger i svenskmatchen mot Zlatan Ibrahimovic. Rosenberg inledde med att sänka Marco Materazzi med en armbåge över

käken. Inters tuffing föll till marken innan han riktade fingret hotfullt mot svensken.

Började på bänken

Tio minuter före full tid var det dags för nästa knock. Rosenberg tog en fin löpning och sköt 2–0-målet med vänstern.

Inter ställde upp med ett reservbetonat lag och Zlatan Ibrahimovic började för en gångs skull på bänken. Svensken kom in efter paus och skruvade elegant in reduceringen med två minuter kvar. Målet var Ibrahimovics första i Champions League på ett år.

Tappade förstaplatsen

För Inters del innebar förlusten att man tappade förstaplatsen i gruppen till Panathinaikos. Nu blev José Mourinhos lag bara tvåa i gruppen och tappade därmed fördelen av att avsluta på hemmaplan i åttondelsfinalen som spelas i februari. Men portugisen var