Dagens namn: Sam, Samuel

”Stankovic grät”

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-10-12

Spelarna bedrövade efter skandalen

EM-kvalmatchen mellan Italien och Serbien bröts redan efter sex minuter sedan serbiska fans kastat in pyrotekniska föremål på planen.

De serbiska spelarna var bedrövade efter att fansen troligen förstört deras EM-chans.

– Jag tycker synd om serberna. (Dejan) Stankovic grät, säger Italiens målvakt Emiliano Viviano i TV4 Sport.

Matchen mellan Italien och Serbien försenades först i en dryg halvtimme på grund av oroligheter på läktarna. När den väl kom igång fortsatte skandalscenerna.

”Sade att de måste göra något”

Domaren tvingades bryta matchen efter sex minuter sedan Italiens målvakt Emiliano Viviano fått pyrotekniska föremål kastade mot sig.

– Jag sade att jag inte kunde stå i mål när de slängde raketer. Att de måste göra något, säger Viviano.

Var du rädd?

– Lite rädd var man förstås. Jag ville inte ha en raket i ögat.

Serberna bedrövade

Samtidigt var de serbiska spelarna bedrövade. Laget kan du tilldömas en förlust på 0-3 och därmed förlora den realistiska chansen att nå EM.

– Jag tycker synd om serberna. (Dejan) Stankovic grät, säger Viviano.