Dagens namn: Hildegard, Magnhild

Helsingborgs knock

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-10-28

Krossade Halmstad – med 9–0!

9-0! HIF besegrade Halmstad i dag med ruggiga 9–0. Här jublar Christoffer Andersson.

Matchen Helsingborg-Halmstad blev en parodi.

Redan i 65:e minuten visade resultattavlan 7–0 till HIF.

Det blev inte tvåsiffrigt. Men väl, håll i er nu, 9-0.

Utskåpning är bara förnamnet på årets sista allsvenska match på Olympia. Det dröjde dock till 16:e minuten innan David Loriya fick vittja nätet första gången. Men sen rullade det på. I halvtid hade HIF 4–0.

Delad skytteligaetta

När domare Antti Kanerva pekade på mittpunkten för sjunde (!) gången återstod 25 minuter av matchen.

Matchen slutade förkrossande 9–0.

Målskyttar i tur och ordning: Christoffer Andersson, Självmål, René Makondele, Christoffer Andersson, Razak Omotoyossi, Henrik Larsson, Erik Wahlstedt, Andreas Landgren, René Makondele.

Ett mål till av Omotoyossi, och han hade vunnit skytteligan. Nu får han nöja sig med att dela förstaplatsen med proffsflyktade (Groningen) Blåvitt-anfallaren Marcus Berg.

Omotoyossi/Berg noterade 14 mål vardera i årets allsvenska.