Uppdaterad 2012-09-01 | Publicerad 2012-08-31

Hattrickhjälte i supercupen

Hattrick mot Athletic Bilbao i helgen – hattrick mot Chelsea i kväll.

Radamel Falcao är stekhet.

Anfallaren gjorde tre mål när Atlético Madrid vann med 4–1 och tog hem Uefas supercup.

Radamel Falcao har jagats av flera klubbar i sommar, men blev kvar i Atlético Madrid. Det beslutet lär inte den spanska klubben ångra.

I helgen gjorde Falcao hattrick när laget besegrade Athletic Bilbao med 4–0.

I kväll återupprepade han bedriften – på 45 minuter. Falcao blev tremålsskytt när Atlético Madrid vann supercupen efter 4–1 mot Chelsea.

Räknade till tre

Efter sju minuter fick han en boll i djupet och chippade den över en utrusande Petr Cech. Drygt tio minuter senare var det dags igen.

Falcao fick bollen till höger i straffområdet, siktade in sig med vänsterfoten och skruvade sedan in bollen i bortre hörnet.

Precis före halvtid fullbordades 26–åringens hattrick.

Efter att Falcao gjort 3–0 sprang han ut mot fansen och räknade till tre med fingrarna för att fira sitt hattrick.

En timme in i matchen satte Mirando 4–0 till Madrid. Gary Cahill reducerade för Chelsea med kvarten kvar att spela.