Iraks försvar höll i 22 minuter – sedan orkade de inte stå emot längre.

Brassarna vann enkelt med 6-0.

– Det var en bra vinst, säger Chelseas David Luiz till Sportbladet.

De brasilianska spelarna var lekfulla när de landade på Sturup på onsdagskvällen. På Swedbank Stadion i kväll fortsatte de att skoja – den här gången med Irak.

De irakiska landslaget höll nollan i 22 minuter, men sedan fick de ge vika.

Neymar kom centralt i banan på offensiv planhalva och serverade Oscar som själv med målvakten Noor Sabri kyligt rullade in 1-0. Och fem minuter senare utökade samme Oscar till 2-0.

– Vi fick ha tålamod för att kunna göra mål. Efter det gick det lättare, säger Luiz.

De irakiska fansen dominerade stort på läktaren, men på planen fortsatte Brasilien att göra precis vad de ville.

Moura sköt 6-0

I början av andra halvlek utökade Kaká, som gjorde comeback i landslaget, till 3-0. Han fick bollen några meter in på offensiv planhalva och fick sedan en motståndare mot sig in höjd med straffområdet. Han sänkte tempot för att sedan öka och dunka upp bollen med vänsterfoten.

– Att komma tillbaka på det här sättet ger mig mycket glädje, sade Kaká enligt TT efteråt.

– Att sjunga Brasiliens nationalsång igen, komma tillbaka, göra ett mål, det var en speciellt dag för mig, fortsatte han.

Hulk gjorde 4-0 minuterna efteråt och sedan fick Neymar, som spelat fram till flera mål, göra femman.

Santos–spelaren fick en djupledsboll och tog ner den i vänstra delen av straffområdet. Han gjorde ett snabbt ryck till höger så han fick en skottläge och skruvade sedan in bollen vackert i bortre hörnet.

Inhopparen Lucas Moura, som spelar med Zlatan Ibrahimovic från och med 2013, sköt in 6-0 efter ett vackert väggspel.

Förutom de sex målen hade brassarna en mängd heta målchanser. Iraks målvakt Noor Sabri stod för flera fantastiska räddningar och gjorde så att det inte blev tvåsiffrigt på Swedbank Stadion.