Owen målskytt – igen

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-07-20

Manchester United besegrade malaysiskt all star-lag

Michael Owen fortsätter att näta för Manchester United.

I dag satte han 2–0-målet när United besegrade ett malaysiskt all star-lag för andra gången på tre dagar.

Michael Owen firar efter sitt mål.

Michael Owen kunde knappast ha fått en bättre debut för sin nya klubb Manchester United i förrgår.

Den forne Newcastle-, Real Madrid- och Liverpoolanfallaren började då på bänken i Uniteds träningsmatch mot ett malaysiskt all star-lag – men den 29-årige tidigare landslagsforwarden byttes in i 60:e minuten mot Wayne Rooney vid ställningen 2-2 och fem minuter före full tid avgjorde Owen matchen med sitt 3-2-mål.

Macheda helt fri

I dag fick Owen chansen från start – och redan efter 13 minuter tackade han för förtroendet.

Zoran Tosic slog ett inlägg från vänster, försvaret misslyckades att rensa undan bollen och Owen höll sig framme och stötte in bollen i nät.

Målet betydde 2–0 efter att förra säsongens superinhoppare Federico Macheda satt 1–0 två minuter tidigare. Darren Fletcher spelade fram Macheda som hann bre en macka och knyta skorna innan han la in bollen i det övergivna målet.

Matchen sågs av 30 000 åskådare i Kuala Lumpur.